cover-image

Marloes de Haas

Aangezien de achtergrond van Bart productie is, snappen ze goed de problematiek van een productieomgeving. Hierdoor merk je dat de gesprekken met de stakeholders soepel verlopen en iedereen snel opgelijnd wordt.
Marloes de Haas
HR Directeur - Prothya Biosolutions
image

Het team van Bart heeft Prothya ondersteunt in het werven van met name operators en monteurs in Amsterdam en Brussel. Aangezien de achtergrond van Bart productie is, snappen ze goed de problematiek van een productieomgeving. Hierdoor merk je dat de gesprekken met de stakeholders soepel verlopen en iedereen snel opgelijnd wordt. Ook zijn de kandidaten hierdoor van erg goede kwaliteit. Er wordt gewerkt met enthousiasme en er wordt gedacht in mogelijkheden. Zoek je operators? Dan zou ik zeker contact opnemen.

job-image
Operator Full Time Rotterdam €  2.800

- Je hebt een technische achtergrond en/of opleiding bij voorkeur in de plaatbewerking. - Hands-On mentaliteit - Je bent leergierig en staat open voor ontwikkeling. - Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel - Je beheerst... Lees verder

Nieuw
job-image
Operator Full Time Den Haag €  3.300

Ben jij een gedreven technicus die graag werkt met de nieuwste machines? Wij bieden jou een afwisselende fulltime baan binnen een groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wie zij... Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.